Select Page

Nakládaný hermelín

Máte rádi nakládaný hermelín? A teď druhá otázka… četli jste někdy jeho složení v obchodě? Já ano a musím říci, že už mě párkrát chuť přešla. Naložit si hermelín doma ale není vůbec nic složitého a jak řekl klasik – víte, co jíte 🙂 Tedy hurá do toho, kromě odležení vám příprava zabere jen chvilinku.

Základní informace
Obtížnost *
Doba přípravy 15 min
Tepelná úprava cca 3 – 5 dní nechat odležet v lednici
Množství 4 porce

 

 

Potřebujeme
  • 4 ks hermelínu nebo camembertu
  • 1-2 cibule
  • česnek
  • 1 kapii
  • mletou papriku
  • sůl, pepř
  • olej (slunečnicový)
Postup
  • Z česneku, soli, pepře a mleté papriky vytvoříme marinádu
  • Hermelín rozkrojíme na poloviny a potřeme je marinádou z obou stran
  • Papriku a cibuli nakrájíme a prokládáme jimi rozkrojený hermelín
  • Hermelín přiklopíme a vkládáme do vhodné nádoby
  • Můžeme opět prokládat cibulí a paprikou
  • Přemůžeme se a necháme alespoň 3 dny odležet 🙂

Leave a reply

Líbí se vám Bezva máma?